Схожі варіанти

alt
13

21.04.2023 14:28

100000 $

3 кімнатна (115 / 0 / 0 м2)
У продажу будинок Вашої мрії. Комфортне проживання у мальовничому місці поблизу водойми. Недалеко від міста. З використанням найновіших технологій. Територія, що охороняється, свій пляж, дитячий майданчик, зона відпочинку. Можливість втілити будь-які Ваші бажання на фасаді будинку. Не виходячи за межі зміни загального інтер'єру. Можливе будівництво одноповерхового або двох поверхового таунхауса. Є паркувальне місце на два автомобілі. Додатково можливе влаштування навісу для автомобіля. Можна перепланувати за Вашим бажанням. У разі покупки на нульовому етапі будівництва. Є зовнішнє освітлення. Тераса або зона для барбекю. Двокамерні металопластикові вікна із ламінацією. Фундамент монолітний, вимощення бетон, подушка 1.2 ширина, 300 товщина. Вимощення бетон. Сам фундамент 1.7. Стіни Газоблок 300, утеплення мінвати 100, зверху монолітні балки 600, утеплення мінвата 250. Покрівля - фальцева металева, шумоізоляційна стрічка, килим підкладки, дифузійна мембрана. Висота стелі 2.90 Опалення – повітряний тепловий насос (BOSCH або DAIKIN, програма IQ energy) + тепла підлога + радіатори + електро-котел. Каналізація - септик. Водопостачання – водонапірна вежа (вода – свердловина з глибоким очищенням). Електропостачання – до 12 кВт на будинок. Каналізація-септик. Природна система винтеляции. Будинок Вашої мрії чекає вже чекає на Вас!
alt
6

20.04.2023 21:08

95000 $

3 кімнатна (120 / 0 / 0 м2)
Продам будинок Велика Данилівка Харків НОВИЙ польський проект цегла.Земля з документами кадастровий номер. Цегляний будинок 120м2. 3 спальні 2 санвузли кухня вітальня величезна червона цегла. Фундамент 1.2 м. Зовнішнє утеплення пінопласт 100мм Євростандарт штукатурка. Дах металочерепиця(все дерево оброблене) утеплення 100мм кам'яна вата. Всередині гіпсова штукатурка скрізь з укосами під шпалери або фарбування.Вікна 3 скла газ напилення енергозбереження. Ділянка 15 соток, Електрика 15квт 380в, свердловина заведена в будинок плюс все обладнання для неї встановлено насоси та тд бойлер. Опалення 15кВт твердопаливний котел Marten з автоматикою паралельно електрокотел батареї сучасні метал панелі. Розведення електрики скрізь із точками. Утеплення підлоги полістирол чорнова стяжка. Євроогорож з одного боку. Переливний септик із жб кілець! Кутовий будинок!! Тільки два сусіди сусідня ділянка порожня. Сусіди все нові гарні будинки. Поруч річка, сосновий ліс, пляж, супер природи.
alt
9

16.08.2023 12:49

30000 $

3 кімнатна (60 / 0 / 0 м2)
Якщо ви давно мріяли переїхати з квартири в приватний сектор, тоді ця пропозиція для вас! У продажу ? будинку в центрі сел. Жуковського загальною площею 59.6 кв.м., житловий 29.7 кв.м. та просторою кухнею 10.6 кв.м. У будинку 3 окремі кімнати (18 кв.м., 5.5 кв.м. та 5,2 кв.м.), а значить, що у кожного члена сім'ї буде свій особистий простір. У будинку є суміщений санвузол, своя окрема вигрібна яма на 8 м3. Будинок 1965 року будівлі, високий фундамент, збудований з червоної цегли. Є лічильники на електрику та газ. Завдяки встановленому автономному газовому котлу у вас вдома завжди буде тепло, і ви не залежатимете від можливих центральних відключень опалення. Також у вашому користуванні буде 4 сотки землі, на якому ви можете зробити зону для відпочинку, створити сад-город або зелений газон, можливо дитячий майданчик, або просто проводити час з друзями та родичами, та смажити шашлики на свіжому повітрі – все, що вашого душі завгодно. Є свій окремий двір. На подвір'ї є місце для того, щоб зробити заїзд для автомобіля. Але навіть якщо Ви не захочете займатися цим питанням, тоді пішою доступністю є гаражний кооператив. Запрошуємо вас на перегляд до швидкої зустрічі.
Закрити